GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 03.02.2023, svátek má Blažej
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bramboráková roláda s houbovou náplní

 


Suroviny: 400 g syrových brambor, 70 g polohrubé mouky, 6 vajec, smetana, česnek, drcený kmín, majoránka, sůl, houby, vepřové sádlo, 1 velká cibule, sekaná petrželka


Postup: Oloupané brambory nastrouháme z půlky najemno z půlky nahrubo, přidáme koření, vejce, trošku smetany, česnek a osolíme. Usmažíme tenký bramborák zhruba o velikost 15 x 25 cm. Na trošce sádla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, přidáme houby a orestujeme, přidáme sekanou petrželku a vejce. Na alobal položíme placku bramboráku, na ni vysypeme směs, kterou porovnáme tak, abychom po zabalení vytvořili roládu. Takto hotový polotovar pečeme 20 minut při 150 °C. Necháme vychladnout a krájíme na libovolné tvary.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Martin Dvořák, šéfkuchař hotelu Jitrava, Rynoltice
16.03.2011 - 11:48:18



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 4 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

23.10.2008 - Houby pro bohy

Houbaření může mít mnoho podob. V Itálii a Francii si ...

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

17.07.2009 - Opavia-LU loni vzrostl zisk o více než čtvrtinu na 538 mil.Kč

Přednímu tuzemskému výrobci cukrovinek Opavia-LU loni vzrostl zisk o více ...

20.09.2008 - Absinth - základní informace

Absinth je tradičně destilovaný nápoj s vysokým podílem alkoholu (45%-75% ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2023 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.