Suroviny: 400 g syrových brambor, 70 g polohrubé mouky, 6 vajec, smetana, česnek, drcený kmín, majoránka, sůl, houby, vepřové sádlo, 1 velká cibule, sekaná petrželka
Postup: Oloupané brambory nastrouháme z půlky najemno z půlky nahrubo, přidáme koření, vejce, trošku smetany, česnek a osolíme. Usmažíme tenký bramborák zhruba o velikost 15 x 25 cm. Na trošce sádla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, přidáme houby a orestujeme, přidáme sekanou petrželku a vejce. Na alobal položíme placku bramboráku, na ni vysypeme směs, kterou porovnáme tak, abychom po zabalení vytvořili roládu. Takto hotový polotovar pečeme 20 minut při 150 °C. Necháme vychladnout a krájíme na libovolné tvary.
Autor: Martin Dvořák, šéfkuchař hotelu Jitrava, Rynoltice16.03.2011 - 11:48:18
NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...
Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...
V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...
Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...
V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...
Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.
(zasílání lze kdykoliv odhlásit)