GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.03.2024, svátek má Soňa
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Bramboráková roláda s houbovou náplní

 


Suroviny: 400 g syrových brambor, 70 g polohrubé mouky, 6 vajec, smetana, česnek, drcený kmín, majoránka, sůl, houby, vepřové sádlo, 1 velká cibule, sekaná petrželka


Postup: Oloupané brambory nastrouháme z půlky najemno z půlky nahrubo, přidáme koření, vejce, trošku smetany, česnek a osolíme. Usmažíme tenký bramborák zhruba o velikost 15 x 25 cm. Na trošce sádla orestujeme najemno nakrájenou cibulku, přidáme houby a orestujeme, přidáme sekanou petrželku a vejce. Na alobal položíme placku bramboráku, na ni vysypeme směs, kterou porovnáme tak, abychom po zabalení vytvořili roládu. Takto hotový polotovar pečeme 20 minut při 150 °C. Necháme vychladnout a krájíme na libovolné tvary.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Martin Dvořák, šéfkuchař hotelu Jitrava, Rynoltice
16.03.2011 - 11:48:18



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 5 plus 1 je
 

BagssjpPorie 12.02.2024 10:00:04
スーパーコピーブランドショップ有名ブランド品の輸入業、卸売り業、インターネット小売販売N級,,S級 ヴィトン、シャネル、グッチ、財布、バッグ。 高級腕時計ロレックス 、オメガ 、カルティエ 、 ブルガリ、是非ご覧下さい。2020超人気腕時計、ルイヴィトン新品の大量入荷!商品の数量は多い、品質はよい、価格は低い、現物写真!本当の意味でのハイレプがほしい方にお勧めです。経営方針: 品質を重視、納期も厳守、信用第一は当社の方針です。 }}}}}} https://www.bagssjp.com/product/detail-8800.html https://www.bagssjp.com/product/detail-788.html
 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

12.03.2009 - Dynybyl Hot Cup 2009

V honosném hotelu Art Deco Imperiál, z jehož zdí dýchá ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.