GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 27.07.2024, svátek má Věroslav
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Krokety z jasmínové rýže plněné černou olivou

 


Suroviny: 280 g jasmínové rýže, 16 ks černých oliv bez pecek, 80 g soli, 500 g hl. mouky,
12 vajec, 500 g strouhanky


Postup: Jasmínovou rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Po vychladnutí tvoříme malé krokety o průměru 4 cm, které plníme černou olivou bez pecky. Připravené kuličky obalíme v trojobalu z vajec, hladké mouky a strouhanky. Smažíme dozlatova. Ještě teplé podáváme.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Tomáš Raud, zástupce šéfkuchaře hotelu Benica, Ben
16.03.2011 - 11:51:15



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 9 plus 6 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

18.06.2010 - Španělský hotelový řetězec zbrojí v Česku na další expanzi

NH Hotels otevřel dva hotely v Praze a Olomouci, další ...

22.01.2009 - Hotels.com: Pokles cen v hotelech o 3 procenta

Po celém světě během tohoto léta klesly průměrné ceny za ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.