GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 28.02.2024, svátek má Lumír
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Krokety z jasmínové rýže plněné černou olivou

 


Suroviny: 280 g jasmínové rýže, 16 ks černých oliv bez pecek, 80 g soli, 500 g hl. mouky,
12 vajec, 500 g strouhanky


Postup: Jasmínovou rýži uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu. Po vychladnutí tvoříme malé krokety o průměru 4 cm, které plníme černou olivou bez pecky. Připravené kuličky obalíme v trojobalu z vajec, hladké mouky a strouhanky. Smažíme dozlatova. Ještě teplé podáváme.

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

Autor: Tomáš Raud, zástupce šéfkuchaře hotelu Benica, Ben
16.03.2011 - 11:51:15



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 7 plus 10 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

18.02.2010 - 20 otázek pro: Lubomír Bárta - ředitel Clarion Congress Hotelu Ostrava

Po vystudování hotelové školy absolvoval Lubomír Bárta roční zahraniční praxi ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

12.11.2008 - Čaj

V jedné čínské legendě, Shen Nung, legendární čínský císař seděl ...

02.04.2009 - Budějovický Budvar zahájil výstavbu moderního skladu za 87 miliónů Kč

Budějovický Budvar, n.p. zahájil práce na výstavbě budovy nového skladu ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.