GastroTrend

GastroTrend - odborný portál pro gastronomii
Dnes je 07.09.2024, svátek má Regína
GastroTrend

banner

 

RECEPTY » KUCHAŘKA

Dort Philadelphia

 

(16 porcí, 50 minut)Dort Philadelphia

 

Ingredience:

  • 150 g cukrářských piškotů

  • 80 g másla

  • 600 g Philadelphia Doppelrahmstufe

  • 125 g cukru

  • 2 polévkové lžíce citrónové šťávy

  • jádro vanilkového lusku

  • 2 vejce


Příprava:
Troubu předehřejeme na 180 ˚C (oběhový vzduch). Cukrářské piškoty vložíme do sáčku, sáček uzavřeme a obsah kompletně rozmělníme válečkem na těsto nebo ručně. Rozpustíme máslo, smícháme se strouhankou z piškotů a směs namačkáme do otevírací formy na dort vyložené papírem na pečení. Philadelphii, cukr, citrónovou šťávu a jádro z vanilkového lusku promícháme elektrickým ručním mixérem. Postupně přidáme vejce. Krémem naplníme formu na dort. Dort pečeme cca. 50 min. v troubě. Následně jej necháme cca. 2 hodiny chladnout.


Dobrá rada:

Ovocnou variantu pečeného dortu získáme tak, že do krému vmícháme plátky ze dvou pomerančů.

 

 

reklama:

 

Hlavní strana   Články od nejnovějšího   Aktuálně   Alkoholické nápoje   Pivo   Víno   Nealkoholické nápoje

 

Káva/Čaj  

Potraviny/Kuchyně  

Technologie/Zařízení   

Hotel/Wellness/Spa  

Restaurace/Inspirace  

Podnikání/Užitečné 

 

 

Akční nabídky

Nové výrobky

Publikace •

Recepty

Kalendář akcí

Inzerce •

Databáze dodavatelů Nápoják

                 

        

 

 
zpětzpět  tisktisk  poslat e-mailem

15.01.2010 - 09:27:33



Diskuze k článku
Jméno*
Text*
Kontrola*: 2 plus 7 je
 

 
KUCHAŘKA
REKLAMA

banner

Nejčtenější články

06.10.2009 - 20 tázek pro: Vladana Horáková, generální ředitelka, Aquapalace Hotel Prague

1. Který/á hoteliér/ka je vám vzorem? Vzory nemám, spíš odstrašující ...

05.03.2010 - Se šéfkuchařem u řezníka

Jak vybrat co nejlepší maso, který kus hovězího se bude ...

21.01.2010 - Speciální a neobvyklá piva české provenience

Přes určitý pokles v posledním roce stále platí, že Česká republika ...

07.04.2009 - 20 otázek pro: Veronika Fajčíková

Veronika Fajčíková absolvovala obor cestovní ruch se specializací na ekonomiku ...

04.06.2010 - Jak začít se sushi

Přinášíme osm rad pro všechny kdo se chtějí naučit dělat ...

všechny nejčtenější články

REKLAMA

GastroTrend na e-mail

Přejete si zdarma zasílat novinky, články či zpravodajství GastroTrendu na Váš e-mail? Vyplňte, prosím, následující údaje.

(zasílání lze kdykoliv odhlásit)


Jméno:
Příjmení:
E-mail:
 
Copyright © 2008 - 2024 LEONN promotion s.r.o. | Publikování obsahu bez písemného souhlasu vydavatele je zakázáno.